Tromgeroffel….

Hil Natuurlijk  is 5 jaar geworden!

Alweer vijf jaar geleden vierde ik een nieuw begin, de stap in het ondernemerschap gezet en mijn 1e praktijkruimte werd feestelijk geopend.

Wat een krachtige reis was het… Samen met de cliënten mooie helende reizen beleefd en als puntje op de i, ging ik (hil natuurlijk) op reis voor mezelf.

En de zin om te reizen gaat verder…

Vijf jaar in vogelvlucht…

Alles is energie!

Als Energetisch/Natuurgeneeskundig Therapeut werk ik met energie. Het is belangrijk om je energie, je frequentie hoog en verbonden te houden. Juist nu in deze grootst transformerende tijd. Om je natuurlijke immuunsysteem en afweersysteem op peil te brengen of in balans te houden.

Dicht bij jezelf zijn/thuiskomen in jezelf, vertrouwen vergroten in jouw eigen systeem. Body geven aan je innerlijke kracht en intuïtie  waardoor verbinding met de natuur, de natuurlijke systemen bekrachtigd worden en zo ook je eigen helende vermogen.

Alles is trilling, heel je lichaam van top tot teen en zelfs elke cel tot in de celkern en de astrale lichamen  bestaan uit frequenties. Je fysieke, emotionele, mentale en energetische zelf, werkelijk alles is energie.                  

Al jaren help ik mensen hun frequentie te reguleren naar een gezonder niveau. Nogmaals het stimuleert het immuunsysteem en geeft je weerbaarheid op alle fronten: Gezondheid en Welzijn.

In mijn praktijk begeleid ik je lichaam, geest en ziel met de juiste voeding afgestemd op jouw authenticiteit.

Naast mijn 25-jarige werkervaring in de zorg waarvan ook een koperen jubileum in de alternatieve/complementaire zorg, heb ik een  aangeboren gave tot diep voelen (en deze combinatie is goud waard!)  

Met mijn heldere waarneming  speel ik  in op wat in het hier en nu aan de orde is. Of je nu problemen hebt op lichamelijk of geestelijk niveau, emotioneel, sociaal of werk gerelateerd,  ik neem waar wat er is en zie de onderstromingen.
We zijn in beweging van 3D naar 5D frequentie, is er zelfs al, en ook dat voel ik op elk level.

Onze samenleving bestaat uit talloze systemen, die meestal om geld en macht draaien. In deze bijzondere tijd zijn die systemen op drijfzand komen te staan en mag er steeds meer mooie kennis en liefde aan het licht komen. De drukkende trillingen, die ik enkele maanden voordat corona kwam al voelde, waren heftig, maar er is volop beweging.  

Rondom de lockdowns heb ik veel cliënten kunnen helpen in hun weerbaarheid tegen Corona en de maatschappelijke veranderingen. Dit deed ik  door ze tijdens hun consulten advies op maat te geven. Ik hielp hen niet alleen mentaal, maar gaf ook advies over voeding en supplementen. En Hil Natuurlijk besteedde ik veel aandacht aan het ‘innerlijk werk’, waardoor hun trilling verhoogd werd en ze beter met de stroom mee konden gaan.
Naast het reguliere; preventief, als je ziek bent, bij herstel/nasleep of andere bijwerkingen rondom Corona en kan ik je o.a begeleiden met helende energie op afstand, of in mijn professionele praktijk. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met me op.

Alles is trilling

Deze krachtige drum heb ik tijdens een mooi proces gemaakt van duurzaam, natuurlijk materiaal, met respect voor de natuur. Hij ondersteunt en kan eventueel een  extra tool zijn tijdens mijn energetische behandelingen. 

Ook zelf heb ik  tijdens de opgelegde maatregelen, die Hil ONNatuurlijk zijn, hierdoor mijn kracht weten te behouden en waar nodig verder versterkt. De trilling van de drum brengt mij direct van ‘het ego’ terug naar ‘mijn Hil Natuurlijke staat van zijn’.

Dát is Energie. Door mijn werk en mijn levenservaringen vertrouw ik op de universele wetten van de natuur. Wij mensen zijn net als ieder ander levend wezen  natuur. Onze natuur zoekt altijd naar een evenwicht en in de zoektocht of ontdekkingsreis naar evenwicht help ik graag mijn cliënten.

 

Vijf jaren van uitersten

De afgelopen jaren heb ik veel cliënten mogen begeleiden met tal van hulpvragen. Gelukkig ontvang ik in mijn praktijk veel verschillende mensen en iedereen heeft zo zijn of haar eigen thema. Dit herken ik zowel binnen mijn praktijk als daarbuiten.

Omdat iedereen anders is, en elke hulpvraag anders is, werk ik binnen mijn praktijk met verschillende behandelmethoden, zodat elke behandeling uniek is en afgestemd is op de persoon en diens hulpvraag.  Ik stem volledig af op wat de persoon op het moment, in de specifieke situatie nodig heeft. Altijd in overleg met de cliënt. mogelijkheden zijn o.a.; Energetische massage, Holistic Pulsing, Massage, Stoelmassage, Magnetiseren, Energetische Therapie, Natuurgeneeskundige consulten, Coaching, EMDR therapie .

Het waren mooie, krachtige en intense jaren. Jaren van uitersten en ook kei hard werken met studies en deadlines erbij om het allemaal te halen….en blijkbaar wilde het universum dat het er kwam want ik heb het gehaald! Drie locaties, afrondingen diverse studies, lockdowns, fysieke heropeningen, en leuke cliënten. Met gave consulten en ook mooie, magische behandeltrajecten, waarin mensen hun persoonlijke doelen hebben bereikt. Elke keer ook weer een kadootje voor mij om zoveel mensen gelukkig te zien. En roep de vraag op “Wat zullen komende vijf jaren brengen?”

Doet me denken aan…. de palmboom! zo voelt Hil Natuurlijk..stevig geworteld door de eerste vijf jaren en de stam zo soepel dat het met alle winden meebewegen kan…op het strand met uitzicht op zee, that’s me! Wat hou ik van de golven en de bewegingen. Dus ik heb veel zin!

Met veel tromgeroffel van mijn drum..Steeds op zoek naar een nieuwe vibe en nieuw ritme.

Time out

Op sociale media heeft Hil Natuurlijk een flinke time-out gehad. De focus lag uiteraard bij mijn praktijk, cliënten, tal van bijscholingen en de diensten die ik heb gedraaid bij zorginstellingen. Zorgdragen voor het beste voor elke cliënt. En privé kreeg de aandacht wat nodig was om de balans te waarborgen. Ik zocht vele momenten om te ontladen en weer op te laden, bijvoorbeeld met meditaties en zijn in de natuur. Zo kon ik mijn idealen blijven verwezenlijken, ook in deze woelige tijd.

Hoera! Hoe blij was ik toen de praktijk weer voor de volle 100 procent open mocht. Het echte contact met mensen, werken met mijn handen, brengt mij altijd in een staat van flow en geeft me energie om jouw in je kracht te zetten.

De eerste twee lockdowns waren té heftig. Sinds maart heb ik weer kunnen werken zoals Hil Natuurlijk bedoeld is en kon ik op.. elk vlak..weer opbouwen. Wat een feest! En in november kregen therapeuten gerechtigheid en mochten we ons contactberoep toch weer uitoefenen tijdens de avondklok. Het was met de laatste lockdown nog wel even spannend maar vanuit mijn beroepsvereniging en overkoepelende organisaties kregen we  bevestiging en groen licht vanuit het ministerie. Het kwartje viel nu, na 12 jaar ervaring in dit werkveld en na veel tegenwerking, gelukkig een keer de goede, kant op voor de complementaire zorg. 

Zo boven, zo beneden…
               Zo van binnen, zo van buiten

 

De tijd is rijp voor een nieuwe algemene kijk op gezondheid, ziekte, genezing en herstel en dat zie, hoor, voel, ruik en proef ik overal om me heen. Ik denk dat we met ons allen wakker aan het worden zijn, waardoor bewustzijn groeit en waardoor we in bestaande oude patronen en structuren, die niet kloppen, ook niet meer geloven. Waardoor een hogere frequentie in het collectieve veld komt. De verdieping induiken emotioneel, mentaal, fysiek en bewustwording/spiritualiteit brengt geluk, veerkracht, gezondheid, verbinding, energie… blijf je doelen stellen en verwonder..

Vijf jaren is nog maar het begin. Ik kijk ernaar uit om jullie nog lange tijd te mogen helpen met het vinden van je eigen gezonde balans en de beste vibe voor een inspirerend en gelukkig leven.

Ik zie je Hil Natuurlijk, binnenkort graag terug bij…

Hil Natuurlijk!

 

Hilde Jacobs, Gelukstherapeut

Natuurgeneeskundig, Energetisch, EMDR en Massagetherapeut

Natuurgeneeskunde/ Energetische Therapie/ Leefstijl / Massages / Holistic Pulsing / Magnetiseren / Coaching & Counseling /  Astrologie/ Aroma & Bloesem therapie / Traumatherapie / Meditaties
www.hilnatuurlijk.nl (website onder constructie)
Per 1 januari 2022 aangesloten bij nieuwe beroepsvereniging; VBAG, en blijft aangesloten bij RBCZ ; het kwaliteitsregister voor vakbekwame therapeuten in de complementaire zorg en vergoedingen mogelijk bij zorgverzekeraars.

Torenallee 45, Strijp-S, Eindhoven    06-24993593  info@hilnatuurlijk.nl